0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Max Steel şi Elementor Set titirez 2 piese - Mattel

Max Steel şi Elementor Set titirez 2 piese - Mattel
Max Steel şi Elementor Set titirez 2 piese - MattelMax Steel şi Elementor Set titirez 2 piese - Mattel
Categorie: topuri, yo-yo
Producator: Mattel
Varsta recomandata: 6 an
Destinat:
Personaje desene animate: Max Steel
produsul nu: 34432885
Bar: 746775260019


Estimatã de timp de livrare 3-4 zile
Pret: 88.5RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Max Steel şi Elementor intră în conflict! Retrăieşte şi tu entuziasmul desenului animat Max Steel acasă în camera ta, sau chiar cu prietenii tăi la şcoală!

Max McGrath un adolescent obişnuit, de vârsta de 16 ani, trebuie să confrunte de pe o zi pe alta, că are puteri imense, care poate deveni de necontrolat, dacă nu este suficient de precaut. Pe noroc Steel, robotul extraterestru este capabil să absoarbe şi să utilizeze această energie turbo, astfel ei doi sunt capabili de lucruri incredibile.
Bineînţeles de această energie fără limite este dorit de mai mulţi, inclusiv de unele care nu doresc să utilizeze pentru salvarea lumi, ci mai degrabă pentru a stăpâni acesta.
Elementor este unul dintre cele mai înfricoşătoare inamici a lui Max, care este capabil să stăpânească elementele de pe pământ. Elementorul-foc este foarte periculos, aceste deţine puterea distructivă a focului.

Oare tu vei putea învinge?
Acum vei putea pune la încercare abilităţile tale luptând împotriva lui! Aici poată să rămână doar unul cu adevărat. Dintre titirezi câştigă acela care elimină adversarul din luptă, sau concuraţi cine rămâne mai mult timp pe picioare.

Caracteristici:
Conţinutul setului: 2 buc. titireze (Max şi Elementor), 2 buc. staţii de pornire, 2 buc. lansatoare
Produse noi