0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Sunete prietenoase ale animalelor puzzle din lemn

Sunete prietenoase ale animalelor puzzle din lemn
Sunete prietenoase ale animalelor puzzle din lemn
Categorie: Puzzle din lemn
Producator: Woodyland
Varsta recomandata: 3 an
Destinat: Gen
produsul nu: 4903306
Bar: 8591864903306


Estimatã de timp de livrare 1-2 zile
în stoc: 1 buc
Pret: 80.5RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Aceste animale micuţe abia aşteaptă, ca cineva, care este suficient de îndemânatic, să le aşeze pe ele la locul lor. Prinde-l pe ele cu ajutorul mânerelor micuţe, şi aşează la locul potrivit. Dacă eşti suficient de inteligent, poţi aşeza animalele la locul lor, pe baza sunetelor. Jucăriile din lemn sunt mult mai rezistente decât cele din plastic, aceştia poate servi mai multe generaţii.

Dimensiuni: 30 x 21cm
Set cu 7 piese

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse noi