0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Trenuleţ de împins din lemn

Trenuleţ de împins din lemn
Trenuleţ de împins din lemn
Categorie: Masinute, trenulete din lemn
Producator: Woodyland
Varsta recomandata: 1 an
Destinat:
produsul nu: 4930364
Bar: 8591864930364


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 28.9RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Copilaşul va juca minunat cu acest trenuleţ de împins. Poate să împingă cu putere maximă, iar de pe jucărie va fi acompaniat de o locomotivă îndrăgită, de Locomotiva Thomas. Jucăriile din lemn sunt rezistente, aceştia pot servi mai multe generaţii. Jucăria este dotat cu un mâner, iar cu acesta se poate pune la loc cu uşurinţă la sfârşitul jocului. Jucând cu această locomotivă minunată, copilaşii pot dezvolta abilităţile motorii fine.

Dimensiuni: 17 x 14 cm

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse la promotie
Produse noi