0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Set şine din lemn 20 bucăţi

Set şine din lemn 20 bucăţi
Set şine din lemn 20 bucăţi
Categorie: Masinute, trenulete din lemn
Producator: Woodyland
Varsta recomandata: 3 an
Destinat:
produsul nu: 4908721
Bar: 8591864908721


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 97.8RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Completează calea ta ferată cu acest set de şine, care include mai multe elemente speciale, a cărui fiecare element le poţi cupla cu uşurinţă. Trenuleţele tale, de acum vor parcurge o cale mult mai lungă, şi vor transporta pasagerii pe o rută mult mai distractivă, astfel joaca va fi mult mai interesantă. Fiecare element din set a fost realizat din lemn, aşadar calitatea este garantată.

Numărul componentelor din lemn: 20 bucăţi

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse la promotie
Produse noi