0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Set cale ferată cu 120 de elemente

Set cale ferată cu 120 de elemente
Set cale ferată cu 120 de elementeSet cale ferată cu 120 de elemente
Categorie: Masinute, trenulete din lemn
Producator: Woodyland
Varsta recomandata: 3 an
Destinat:
produsul nu: 4909025
Bar: 8591864909025


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 346.9RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Care va fi următoarea staţie? Cu ajutorul acestui set, care a fost realizat din elemente din lemn, poţi construi o cale ferată în formă complexă, pe care pot circula trenuleţele la care sunt cuplate vagoanele cu magnet. Trece podul şi transportă pasagerii la domiciliul lor. Aşteaptă o joacă interesantă pe copii, de care se bucura la o calitate superioară. Setul include semnele de circulaţie, vehiculele şi clădirile.

Dimensiunile setului de cale ferată: 48x30x12cm
Numărul componentelor din lemn: 120 bucăţi

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse la promotie
Produse noi