0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Garaj din lemn cu 5 accesorii

Garaj din lemn cu 5 accesorii
Garaj din lemn cu 5 accesoriiGaraj din lemn cu 5 accesorii
Categorie: Masinute, trenulete din lemn
Varsta recomandata: 3 an
Destinat:
produsul nu: 4900831
Bar: 8591864900831


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 277.2RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Dezvoltă orăşelul tău de jucărie, şi construieşte un garaj într-adevăr imens! Maşinuţele tale vor parca comod în acest garaj cu mai multe nivele, care a fost realizat strict din lemn, şi utilizând coborâşurile pot să se întoarcă în circulaţie. În garajul care se poate cupla cu drumuri realizate din lemn, încap o mulţime de maşinuţe una lângă alta, astfel poate fi o soluţie ideală într-un orăşel aglomerat.

Dimensiunile garajului din lemn: 60x40x50cm

Dintre accesoriile prezentate pe imagine setul include 5 accesorii!

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse la promotie
Produse noi