0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Element pod cale ferată

Element pod cale ferată
Element pod cale ferată
Categorie: Masinute, trenulete din lemn
Varsta recomandata: 3 an
Destinat:
produsul nu: 4900596
Bar: 8591864900596


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 41.1RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Completează seturile tale de cale ferată cu acest pod special. Pe sub ai posibilitatea să organizezi circulaţia fluentă a maşinuţelor, iar cu puţin deasupra lor, pe pod, pot trece locomotivele uriaşe. Podul dotat cu şine se poate cupla cu elemente de şine deja existente,, iar călătoria cu trenul va fi mult mai interesantă. Accesoriul pod pentru cale ferată este realizat din lemn.

Dimensiunile podului: 43x7cm

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Clientii care au cumparat acest produs, au optat de asemenea si pentru urmatoarele produse, in comenzile lor
Produse la promotie
Produse noi