0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Accesoriu pod rotativ cale ferată

Accesoriu pod rotativ cale ferată
Accesoriu pod rotativ cale ferată
Categorie: Masinute, trenulete din lemn
Varsta recomandata: 3 an
Destinat:
produsul nu: 4908189
Bar: 8591864908189


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 50.8RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Un accesoriu extrem, pentru fanii căii ferate, care doresc un set complex. Podul nu este doar un element feroviar atractiv, acesta este un pod rotativ extrem. Poţi roti chiar şi cu trenurile împreună, astfel joaca va fi într-adevăr distractivă şi interesantă. Poţi folosi ca accesoriu la setul tău de cale ferată deja existentă, care va asigura distracţie mărită în mod garantat.

Dimensiunile podului rotativ din lemn: 22x11,5cm

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse la promotie
Produse noi