0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Jucărie din lemn: Condu bilele cu animale

Jucărie din lemn: Condu bilele cu animale
Jucărie din lemn: Condu bilele cu animaleJucărie din lemn: Condu bilele cu animale
Categorie: Jucarii educative din lemn
Varsta recomandata: 1 an
Destinat: Gen
produsul nu: 4930326
Bar: 8591864930326


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 67.7RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Aceste tipuri de jucării pretinde dexteritate şi logică de la copilaşi. Sarcina nu este atât de uşoară cum se pare la prima vedere, deoarece animalele trebuie condus pe şine în aşa fel, ca aceştia să ia curbele cu uşurinţă, şi să nu ciocnească cu nimic. Oare va reuşi căţeluşul sau pisicuţa să ajungă în urmă bilele? Rezolvarea sarcinii este mâinile copilaşilor. Ca supliment în set este inclus un trenuleţ de împins. Cu mişcările fine copilaşul dezvoltă dexteritatea şi abilităţile motorii fine în mod distractiv.

Dimensiuni: 26 x 24 cm

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse noi