0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Joc Mikado în cutie de lemn

Joc Mikado în cutie de lemn
Joc Mikado în cutie de lemn
Categorie: Jucarii educative din lemn
Varsta recomandata: 3 an
Destinat: Gen
produsul nu: 4904747
Bar: 8591864904747


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 23.5RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
O jucărie într-adevăr distractivă, pe care poţi lua cu tine oriunde doreşti. Răstoarnă beţişoarele în grămadă din cutia de depozitare practică, şi poată să înceapă distracţia. Scopul jocului este să aduni cât mai multe beţişoare, dar le poţi păstra doar atunci, dacă ai reuşit să scoţi din grămadă în aşa fel, ca restul beţişoarelor nu l-ai mişcat. La sfârşitul jocului câştigă, cine are mai multe puncte. Coloritul beţişoarelor înseamnă punctaj.

Dimensiunile jocului de societate din lemn: 30x6cm
Numărul componentelor din lemn: 41 bucăţi

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse noi