0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Set pentru ţesut din lemn

Set pentru ţesut din lemn
Set pentru ţesut din lemnSet pentru ţesut din lemnSet pentru ţesut din lemnSet pentru ţesut din lemn
Categorie: Jocuri constructive
Varsta recomandata: 3 an
Destinat:
produsul nu: 4907069
Bar: 8591864907069


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 41.1RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Realizează un fular, sau orice accesoriu pentru tine, cu ajutorul firelor colorate. Cu tehnica tradiţională şi tu poţi ţese, pentru acesta vei avea nevoie doar de această structură din lemn, care este foarte uşor de utilizat. Poţi combina după placul tău firele colorate, dar trebuie să exersezi ca să înveţi tehnica corespunzătoare. Jucăria este ideală pentru dezvoltarea dexterităţii, şi vei primi o introducere în această meserie tradiţională.

Dimensiunile setului pentru ţesut: 26x17cm

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse la promotie
Produse noi