0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Pescar magnetic jucărie din lemn

Pescar magnetic jucărie din lemn
Pescar magnetic jucărie din lemn
Categorie: Diverse jucarii din lemn
Varsta recomandata: 3 an
Destinat: Gen
produsul nu: 4900145
Bar: 8591864900145


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 45.8RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Prinde peştii cu uşurinţă din lac cu ajutorul undiţei! În acest joc trebuie să prinzi peştele care este cel mai simpatic pentru tine, dintre peştii care sunt aşezate pe tabla de joc. Pentru acesta trebuie să aşezi momeala magnetică pe peştele ales. Peştii prinşi poţi să le aşezi înapoi pe tablă, dacă eşti suficient de talentat! Pe parcursul jocului se dezvoltă dexteritatea copiilor.

Dimensiune tablei de joc: : 32x32cm.
Numărul elementelor din lemn: 14 piese

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse noi