0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Miriapod color de tras, jucărie din lemn

Miriapod color de tras, jucărie din lemn
Miriapod color de tras, jucărie din lemn
Categorie: Diverse jucarii din lemn
Producator: Woodyland
Varsta recomandata: 1 an
Destinat: Gen
produsul nu: 4901357
Bar: 8591864901357


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 68.5RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Jucărie clasică pentru copii, de care copilaşii de zilele noastră se bucură la fel, cum s-au bucurat generaţiile anterioare. Miriapodul colorat din lemn, copii pot trage după ei, care are mişcări speciale în timpul mersului. Pe par5cursul jocului se dezvoltă mersul şi coordonarea mişcărilor a copilaşilor. Fiecare element a jucăriei a fost realizat din lemn de calitate superioară, astfel este garantat că va rămâne o jucărie minunată pe termen lung.

Dimensiunea miriapodului din lemn: 30x5,5cm

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse noi