0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Autobetonieră de montat din lemn cu 19 elemente

Autobetonieră de montat din lemn cu 19 elemente
Autobetonieră de montat din lemn cu 19 elementeAutobetonieră de montat din lemn cu 19 elemente
Categorie: Diverse jucarii din lemn
Varsta recomandata: 3 an
Destinat:
produsul nu: 4901029
Bar: 8591864901029


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 58.5RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Băieţii pot monta şi repara după placul lor această autobetonieră, a cărui elemente au fost realizate strict din lemn de calitate. Cu sculele şi cu şuruburile ele pot deveni un mecanic adevărat, şi pot dezasambla şi monta vehiculul colorat în doar câteva minte. Este o jucărie minunată care dezvoltă dexteritatea, şi face cunoştinţă cu formele, în timp ce copilaşii se joacă distractiv!

Dimensiunile autobasculantei: 19x15cm
Numărul elementelor din lemn: 19 bucăţi

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse noi