0 produse
Top 10 produse
Publicitate
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Publicitate

Set mărgele din lemn 72 bucăţi

Set mărgele din lemn 72 bucăţi
Set mărgele din lemn 72 bucăţiSet mărgele din lemn 72 bucăţi
Categorie: Cuburi de constructii
Producator: Woodyland
Varsta recomandata: 3 an
Destinat:
produsul nu: 4901944
Bar: 8591864901944


Estimatã de timp de livrare 2-3 zile
Pret: 92.8RON

Recomanda unui prieten:

Descriere:
Oare dintre culorile ţi se potrivesc mai bine? Din mărgelele colorate, realizate strict din lemn, poţi crea brăţară, lănţişor sau orice altă bijuterie, cu care poţi surprinde pe prietenii tăi, sau pe membrii familiei tale. Foloseşte toate mărgelele, variază între ele cele pătrate, cu cele cilindrice şi cele rotunde să obţii bijuterii minunate şi cât mai variate.

Dimensiunea mărgelelor din lemn: aproximativ 3cm.
Numărul elementelor din lemn: 72 bucăţi

Fiecare jucărie Woodyland din lemn de înaltă calitate, are certificatul siguranţă pentru jucăriile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit că jucăriile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilităţilor motrice şi locomotorii a copilaşilor. Fiecare jucărie a fost testat în parte conform direcţiilor generale internaţionale, aşadar au luat cu merit titlul Jucărie sigură. Acestea sunt garanţie, că copilaşul poate dezvolta abilităţile în circumstanţe adecvate în timp ce se distrează minunat jucând.
Produse noi